Contact Brabantstadstudie

Wat denk jij van de Brabantse woningmarkt? In welke denkrichtingen of oplossingen zie jij potentie? Wat is jouw visie op 'wonen op z'n Brabants?' Is ons onderzoek bruikbaar voor je?

We komen graag met je in contact! Neem via e-mail of telefoon contact op om één van ons te spreken over de Brabantstadstudie of mail naar: [email protected]

040-265 98 59

Gezamenlijk vooruitkijken

We trekken het liefst van begin af aan op met andere partijen om aan de woonopgaven in Brabant te werken. We willen samen reflecteren op de bevindingen uit het onderzoek, vervolgvragen stellen en je betrekken bij de implementatie van (vernieuwende) woonconcepten. Alles om fijne, duurzame leefomgevingen voor de toekomst te creëren voor ‘onze’ inwoners van Brabant.

Geworteld in de regio

Omdat we weten hoe belangrijk het is om lokaal te kunnen sparren, hebben we collega’s die elk thuis zijn in een Brabantse regio. Weet jij alles over de woonopgave in een van de vijf Brabantse steden? Neem contact op om van gedachten te wisselen.

MARLIJN LODEWIJKS
Ontwikkelingsmanager BPD
Regio Breda en West-Brabant

TIMON VAN DER HORST
Ontwikkelingsmanager BPD
Regio Eindhoven en Helmond

ELISABETH BOERSMA
Stadsontwikkelaar BPDi
Nieuwe opgaven in de steden

FRANS VAN DEN BOOMEN
Ontwikkelingsmanager BPD
Regio Tilburg en Den Bosch

Uitvoering onderzoek

Vanuit diverse afdelingen hebben specialisten van BPD bijgedragen aan dit onderzoekstraject. Van content- tot verkoopmanagement, vanuit kantoor Eindhoven of Amsterdam. Brabantstadstudie had er niet zo uitgezien zonder de bijdragen van:

  • Elisabeth Boersma (Stadsontwikkelaar BPDi)
  • Marlijn Lodewijks (Ontwikkelingsmanager)
  • Stijn Boogerd (Sr. Real Estate Advisor)
  • Marleen van Dongen (Gebiedsmarketeer)
  • Mark Harmsen (Research Data Analyst)
  Terug naar home
  Bekijk de laatste bevindingen