Brabants Wonen
Logo Logo

Het DNA van Den Bosch

“Den Bosch; vaak wordt gesteld dat Brabant hier begint. Een historische stad vol gemoedelijkheid en bourgondisch leven. Van grote afstand is de laatgotische Sint-Jans Kathedraal zichtbaar. Een iconisch bouwwerk met een onovertroffen detaillering van talloze kleine kunstwerken. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht op de stad en haar omgeving. De fijnmazige structuur van de binnenstedelijke, historische verbindingen valt direct op. Maar ook de vernieuwing, verder weg aan de horizon, met ruime opgezette nieuwbouwwijken.”

Sneak peek Den Bosch

Wat sfeer en gezelligheid al niet kunnen doen: deze twee punten benoemen respondenten als het fijnst aan zowel de stad als zijn omgeving. En net als in Breda geven de inwoners Den Bosch een 8,1. Inwoners uit de regio, in Rosmalen en omliggende wijken, zijn het meest tevreden over hun woonomgeving en geven deze zelfs een 8,5. Als sterke punten noemen de stadse respondenten onder meer ‘de historische binnenstad’ en ‘altijd iets cultureels te doen’. In de regio ligt de nadruk op ‘rustig’ en ‘de gunstige ligging bij natuur, stad en uitvalswegen’. Alles horen over Den Bosch? Er volgen binnenkort nog veel meer bevindingen! Houd deze website en onze nieuwsbrief in de gaten.

bekijk de laatste bevindingen

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.