Brabants Wonen
Logo Logo

Het DNA van Breda

''Breda is met recht de parel van het zuiden; met zijn beeldbepalende Grote Kerk, groen omzoomde singels en elementen uit het rijke verleden van de koninklijke Nassaus. De kenmerken van de oude vesting- en garnizoensstad zijn nog overal zichtbaar. Daarnaast biedt Breda een pracht aan parken, hofjes, meanderende straten, winkels en gezellige Bourgondische bewoners. Een stad waar de inwoners best trots op zijn.''

Sneak peek Breda

‘Best trots’, dat zijn Bredanaars op hun stad. De respondenten van de enquête gaven wonen en leven in de stad Breda maar liefst een 8,1. Samen met Den Bosch het best gewaardeerd. Inwoners van Breda stad zijn voornamelijk enthousiast over de sfeer en gezelligheid. In de regio scoren naast sfeer ook groen, natuur en het aanbod van winkels hoog. Daar tegenover staat dat de Bredanaars hun woonlasten als hoog ervaren, zelfs het hoogst van de vijf steden. Hierdoor moeten ze zuiniger leven of minder sparen dan ze zouden willen. Alles horen over Breda? Er volgen binnenkort nog veel meer bevindingen! Houd deze website en onze nieuwsbrief in de gaten. 

De laatste bevindingen

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.